امکان ندارد در برنامهی مسافرت یک ایرانی، جوجه کباب از قلم بیافتد. جوبه کباب یکی از محبوبترین غذاهای سنتی ایرانی است، اما برای افرادی که رژیم غذایی دارند، به دنبال کاهش وزن هستند و یا از بیماری خاصی رنج میبرند، خوردن این غذای خوشمزه تبدیل به آرزو شده. اگر شما نیز جزو این افراد هستید، حتما این مطلب را بخوانید؛ چرا که با کمی تغییردر دستور پخت، جوجه کباب به یک غذای رژیمی سالم و کم کالری تبدیل میشود. در این مقاله از گارلت میخواهیم شما را با طرز تهیه جوجه کباب رژیمی آشنا کنیم.
آموزش تهیه جوجه کباب رژیمی درخانه

اگر به دلیل یک بیماری خاص نیاز به رعایت رژیم غذایی دارید، یا به عنوان یک ورزشکار به سلامت وعدههای غذایی خود اهمیت میدهید، احتمالاً تهیه غذاهایی مانند جوجه کباب یکی از دغدغههای شماست.
در این مقاله از وبلاگ گارلت، طرز تهیه جوجه کباب رژیمی را به شما آموزش میدهیم تا بتوانید بدون نگرانی از یک وعده خوشمزه و سالم استفاده کرده و نهایت لذت را ببرید.
مواد لازم برای تهیه جوجه کباب رژیمی:
- سینه مرغ یا ران مرغ بدون استخوان
- روغن زیتون
- سیر له شده یا رنده شده
- ماست
- نمک
- پیاز خلال شده
- ادویههای دلخواه (زردچوبه، آویشن، فلفل سیاه و …)
- آبلیمو یا سرکه (در صورت امکان سرکه بالزامیک)
نکته: سینه مرغ از ران مرغ کمچرب تر و در نتیجه برای رژیمهای غذایی مناسبتر است.
مراحل پخت جوجه کباب رژیمی
طرز تهیه جوجه کباب رژیمی شامل 4 مرحله است.
1. آماده سازی گوشت مرغ
در اولین قدم، فیلههای مرغ را درون نایلون فریزر قرار داده و با چکش گوشت بکوبید. این کار باعث نرمتر شدن گوشت و پخت یکنواخت آن میشود. سپس آنها را به تکههای کوچکتر تقسیم کنید.
2 تهیه ماریناد
دومین قدم در طرز تهیه جوجه کباب رژیمی، آماده کردن سس یا ماریناد است. روغن زیتون، سیر له شده، ادویههای دلخواه (زردچوبه، فلفل، آویشن و …) و آبلیمو یا سرکه را در یک ظرف با یکدیگر مخلوط و سپس پیازهای خلال شده را به آن اضافه کنید. به این ترتیب سس جوجه کباب رژیمی ما آماده است.
نکته: برای رژیمیتر شدن ماریناد میتوان از ماست کمچرب در ترکیب آن استفاده کرد.
3. مرینیت کردن مرغ
پس از تهیه ماریناد، نوبت به مرینیت یا طعمدار کردن تکههای مرغ میرسد. ابتدا دو طرف تکههای مرغ را با نمک و فلفل، طعمدار کرده و درون ماریناد قرار دهید. ظرف را بپوشانید و بگذارید 30 دقیقه الی 2 ساعت داخل یخچال بماند.
انجام آخرین مرحلهی طرز تهیه جوجه کباب رژیمی با 3 روش مختلف
آخرین مرحله از طرز تهیه جوجه کباب رژیمی پختن آن است. تکههای مرینیت شده مرغ را میتوان به چند روش پخت:
1- گریل کردن: در این روش ابتدا گریل را گرم کنید تا تابه گریل به حرارت مناسب برسد و سپس تکههای مرغ را روی تابه گریل قرار دهید. برای جلوگیری از سوختن تکههای مرغ هر چند دقیقه یک بار آنها را برگردانید.
2- پخت در فر: در این روش ابتدا دمای فر را تنظیم کنید. اگر فر شما حالت جوجه گردان داشت، تکههای مرغ را به سیخ کشیده و داخل آن قراردهید تا درون فر بپزند. اما اگر فر شما از نوع سینی دار بود، تکههای مرغ را داخل سینی فر چیده و سپس داخل آن قرار دهید.
3- پخت با سیخ: این روش سنتیترین روش تهیه جوجه کباب یا هر نوع کباب دیگری است که در آن باید تکههای گوشت را به سیخ کشیده و بر روی منقل قرار دهید تا به خوبی پخته شود.

نکات مهم در طرز تهیه جوجه کباب رژیمی:
- شما میتوانید از آبلیمو یا سرکه استفاده کنید، اما استفادهی همزمان از هر دوی آنها طعم خوبی به جوجه کباب رژیمی شما نمیدهد.
- دقت کنید هنگام پخت در هر روشی میزان حرارت بیش از حد زیاد نباشد و یا هر طرف از تکه مرغها را بیش از حد در معرض شعله یا حرارت قرار ندهید.
- همچنین میتوانید از سبزیجات مختلف برای طعمدهی بیشتر استفاده کنید.
- استفاده از زعفران دم کرده نیز علاوه بر طعم بینظیر، میتواند رنگ و بوی فوقالعادهای به کباب شما بدهد.
- استفاده از سسهای رژیمی میتواند طعم خاصی را به غذای شما بدهد.
غذاهای رژیمی خود را خوشمزهتر میل کنید
شما میتوانید برای خوشطعم کردن جوجه کباب خود از سسهای رژیمی گارلت نیز استفاده کنید. سسهای مخصوصی که دستور پخت خاصی دارند.
سسهای رژیمی گارلتدر این مقاله از گارلت، سعی کردیم طرز تهیه جوجه کباب رژیمی را با سادهترین روشها به شما آموزش دهیم تا در صورت داشتن رژیم غذایی خاص نیز بتوانید بدون شکستن رژیم غذایی خود، از طعم بینظیر این غذا لذت ببرید.
منبع: onceuponachef